A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját otthonában tartották fogva Alain Delont


Alain Delon most egy megdöbbentő ügy miatt került újra reflektorfénybe: gyerekei azt állítják, hogy az élettársa – más források szerint a hozzá beköltözött házvezetőnője, illetve gondozója – nemcsak bántalmazza és kihasználja Delont, de a családjától is megpróbálta elszigetelni – írta meg a Story. 

A színész három gyereke, az 58 éves Anthony, a 32 éves Anouchka és a 29 esztendős Alain-Fabien ezért feljelentették az említett asszonyt, a hatvanéves Hiromi Rollint, aki 2019-ben, a kórházi kezelését követően költözött be a sztár otthonába. A Delon utódok azt állítják, a nő apjuk cselekvőképtelenségével visszaélve, egyre agresszívabban akadályozta, hogy a családtagjai látogassák. Kígyót-békát kiabálva rájuk manipulálta a színészt, ellenőrizte a telefonját, sőt a nevében írt leveleket. Mi több, nemcsak őt, de a kutyáját is bántalmazta.

A három gyereket képviselő ügyvéd azt mondja, az utóbbi két évben olyan rosszra fordult a helyzet, hogy nemrég már maga Delon is írásban kérte, hogy lakoltassák ki Hiromit a Douchyban található villájából.

Közben az asszony állítólag mindenáron azt próbálta elérni, hogy a színész feleségül vegye, amit ő nem volt hajlandó megtenni. A legfrissebb hírek szerint Hirominak végül ki kellett költöznie a sztár otthonából, de nem hagyta magát, és visszaperelte színész gyerekeit. Azt állítja, hogy – bár a világ korábban nem tudott a kapcsolatukról – valójában már közel húsz éve a filmsztár párja, csak a család soha nem volt hajlandó őt Delon társaként elfogadni.

Szerinte a három utód kizárólag azért indított pert ellene, mert attól félnek, hogy ő is részesül majd az örökségből a színész halála után, és nem akarnak vele osztozni. Közben a személyes holmiját sem tudta elvinni Delon házából, ahonnan erőszakkal rakták ki, és még sérülést is szenvedett a biztonságiak durva viselkedése miatt. „Bárcsak beszélhetnék Alainnel, de ezt megakadályozzák – panaszkodott az asszony. – Így azt hiheti, hogy önként hagytam el, és a végén még megszakad a szíve!”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések