A szuper zöldséges tésztába kerül padlizsán, paradicsom, a tetejére pedig lágyan olvad rá a sajt.
Ebben a zöldséges, padlizsános-paradicsomos tésztában az a nagyszerű, hogy a hozzávalókat kedved szerint variálhatod. Ne spórold ki belőle a gombát sem!
Hozzávalók 4 személyre
👉 20 dkg száraztészta
👉 10 dkg gomba
👉 10 dkg reszelt sajt
👉 1 padlizsán
👉 1 cukkini
👉 1 nagy paradicsom
👉 1 teáskanál pirospaprika
👉 só
👉 frissen őrölt bors
👉 olívaolaj
Elkészítés:
A padlizsánt, a gombát, a cukkinit és a paradicsomot szeleteld fel. Egyengesd el őket egy tepsiben, szórd meg sóval, borssal, pirospaprikával, locsold meg kevés olívaolajjal, és forgasd össze. Told a tepsit 180 fokos sütőbe fél órára, hogy a zöldségek összesüljenek.
A tésztát közben forró, sós vízben főzd ki. A kifőtt tésztát forgasd össze a megsült zöldségekkel, szórd meg a tetejét reszelt sajttal, és tedd vissza a sütőbe további húsz percre, amíg a sajt a tetejére olvad. Ha van kedved, rá is piríthatod.
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek
0 Megjegyzések