A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rokonlátogatóba jött Orosházára, a gyulai börtönben kötött ki


Hosszú bűnlajstrommal rendelkező nőt fogtak el a Békés vármegyei rendőrök Orosházán. Akkor csaptak le rá, amikor a Dunántúlról rokonlátogatóba érkezett a városba. 

Öt hatóság körözte azt a nőt, akit szerdán fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Orosházán.

A 42 éves nő már hosszabb ideje nem az orosházi bejelentett lakcímén lakik, és az ellene indult különböző eljárásokban nem működött együtt a rendőrséggel, bírósággal. A Győri Járásbíróság kábítószer-birtoklás vétsége miatt adott ki ellene elfogatóparancsot, a Győri és a Gyulai Törvényszéken pedig összesen háromszor ítélték el lopásért, de az elzárást és a közérdekű munkát, amit kiszabtak rá, nem töltötte le, nem végezte el.

A Győri Törvényszéken kábítószer-kereskedelem bűntett miatt is zajlik ellene egy eljárás, illetve lopás miatt is bíróság elé kellene még állnia, de nem jelent meg a tárgyaláson, ezért a Győri Rendőrkapitányság is körözte. Az Orosházi Rendőrkapitányság pedig azért kereste, mert pénzbírságot nem fizetett be. A rendőrök akkor csaptak le rá, amikor a Dunántúlról rokonlátogatóba érkezett Orosházára. A 42 éves nőt Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések