A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rohamkocsit vert szét egy magyar mentős, nemcsak őt rúgták ki


Döbbenetes felvételek láttak napvilágot arról, ahogyan egy mentős, két kollégája biztatására szétver egy már sérült rohamkocsit.


Videó is készült az esetről, ahogyan a mentőállomás udvarán egy mentős szétver egy több mint 20 millió forintot érő rohamkocsit, ami korábban balesetet szenvedett. Ezzel azonban még nagyobb kárt okozott, illetve erősen visszás, hogy egy mentős ilyet művel.

A Blikk jutott hozzá a felvételekhez, melyeken az is hallható, ahogyan a mentős két kollégája biztatja őt. Ráadásul az állomás dolgozói vették videóra a döbbenetes pillanatokat, és a Blikk úgy tudja, Tatabányán történt az eset.

Voltak, akik mindezt viccesnek találták, de talán most már nem nevetnek, hogy kiszivárgott a felvétel. Visszataszító, amit a mentős művelt, melynek kapcsán Győrfi Pál, a mentőszolgálat kommunikációs vezetője is megszólalt a Blikknek.

„Több mint egy hónappal ezelőtt egy korábban balesetet szenvedő, összetört állapotában ideiglenesen a mentőállomás udvarán tárolt mentőautóban okozott további kárt egy fiatal mentős, miközben ketten buzdították.” Ez az egész a biztosítási eljárást is megnehezítette, majd a rongálásban résztvevő mentősöket elbocsátották, de az általuk okozott kárt meg kell téríteniük.

A szélvédő is ezen károk közé tartozik, aminek az ára alaphangon 120 ezer forint, és ez nem tartalmazza a beszerelés árát. Akár bíróság elé is állhattak volna a mentősök, ha a mentőszolgálat nem munkaügyi-fegyelmi eljárás keretében kezeli az esetet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések