A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Részegen ököllel vetett véget a vitának a bálon


A férfi a kultúrház bejárati ajtajában összetalálkozott egy másik férfivel, akit egyszer ököllel orron ütött.  

Az Encsi Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2022. június 4-én 20 óra és 21 óra közötti időben, ittas állapotban egy borsodi kistelepülés kultúrházában egy gyermeknapi rendezvény lezárásaként tartott, mindenki számára azonos feltételek mellett nyitva álló bálon tartózkodott.  

A férfi a kultúrház bejárati ajtajában összetalálkozott egy másik, szintén ittas állapotban lévő férfivel, akit - előzetes szóváltást követően - egyszer ököllel orron ütött.

Könnyű testi sértés 

A vádlott és a sértett férfi között további dulakodásra nem került sor. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett az orrán és a vádlottal szemben könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő. A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. 

Az ügyészség a vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések