A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin: Kijev nem tekinti saját polgárainak azokat, akiket az aknamezőkre hajt


Az orosz elnök a visszajelzések érdekében közvetlen kapcsolatfelvételre szólított fel az emberekkel 

Az ukrán hatóságok, akik offenzívába taszítják népüket, úgy viselkednek, mintha azok nem is a saját állampolgáraik lennének – jelentette ki Vlagyimir Putyin az LNR megbízott vezetőjével, Leonyid Pasecsnyikkel folytatott megbeszélésen.

“Néha megnézem, mit csinál a szembenálló fél – az a benyomásom, hogy egyáltalán nem a saját embereik azok, akiket az aknamezőkre tolnak előre. <…> Úgy viselkednek, mintha egyáltalán nem is az ő polgáraik lennének. Ez elképesztő. De ez az ő dolguk, az ő problémáik” – mondta az elnök.

Putyin ugyanakkor megjegyezte, hogy a helyzet a frontvonalon stabil.

Pasecsnyik a maga részéről arról számolt be az államfőnek, hogy a Luganszki Népköztársaságban a frontvonal közelsége miatt továbbra is feszült a helyzet.

Az elnök megjegyezte, hogy az LNR vezetői csapata jó munkát végez, és a jelenlegi nehéz körülmények között is képes lesz megszervezni a választásokat a köztársaságban.

Putyin a visszajelzések érdekében közvetlen kapcsolatfelvételre szólított fel az emberekkel.

“A helyzet nem könnyű, az embereknek össze kell szedniük magukat és készen kell állniuk a komoly munkára. Az elmúlt hónapok, az elmúlt másfél év eredményeiből látom: természetesen vannak tehetséges emberek. Senki sem vár valami alamizsnára, senki sem áll kinyújtott kézzel, mindenki kész dolgozni – dolgozni akar és tud” – tette hozzá az államfő.

Biztosított arról, hogy Moszkva segíteni fogja ezt a folyamatot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések