A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pont a karneváli héten fogadta százezredik látogatóját a debreceni állatkert


Emléklapot és ajándékcsomagokat vehetett át a Vácszentlászlóról érkezett család.  

Százezredik látogatóját fogadta kedden a debreceni állatkert, tájékoztatott közleményben a VisitDebrecen. A Vácszentlászlóról érkezett családot az intézmény ügyvezető igazgatója, dr. Nagy Gergely Sándor és a VisitDebrecen turisztikai igazgatója, Tóth-Megyesi Enikő köszöntötte kora délután emléklappal és két ajándékcsomaggal.

„Hatalmas öröm számunkra, hogy a százezredik látogató éppen a virágkarnevál hetében érkezett az állatkertbe. Ez az az időszak, amikor Debrecen turisztikai kínálata teljes pompájában megmutatkozik a látogatók előtt, hiszen a város utcái, terei ilyenkor még inkább megtelnek élettel. Nagykoncertek, táncbemutatók, kiállítások, valamint számos virágos program és látványosság várja a héten az érdeklődőket. A virágkarnevál eseményei mellett természetesen a város állandó turisztikai attrakciói, mint a Nagyerdő csodálatos természeti környezetében található Zoo Debrecen kínál tartalmas élményeket” – mondta a köszöntés alkalmából Tóth-Megyesi Enikő.

A vendégek megerősítették, hogy a színes programkínálat miatt választották Debrecent úti célként, és ha már most vannak itt, természetesen a virágkarnevál eseményein is részt vesznek. A fiatalok – akikről kiderült, hogy nagy Tankcsapda-rajongók – a VisitDebrecen jóvoltából debreceni ajándéktárgyakat is kaptak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések