A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ötszáz méteren aszfaltoznak Zsadányban


Összességében mintegy 500 méteren több, jelenleg csak útalappal rendelkező szakaszt látnak el szilárd burkolattal Zsadányban – ismertette Dudás Árpád polgármester, aki szerint mindez hatalmas előrelépést jelent a falu életében.  

Sorolta, hogy a 4219-es jelű közúttól, a fő utcától kiindulva építenek aszfaltutat, mégpedig a Szabadság utcában 167 méteren, a Kossuth utcában 100 méteren, valamint a helyiek által csak téesz irodaként ismert épület környékén, így a Béke utcában a Kölcsey utca csatlakozásáig 175 méteren, a Kölcsey utcában pedig 60 méteren. Ezeken a területeken jelenleg csak útalap van, azaz a porterhelés is jelentős.

Elmondta: a beruházásra a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében mintegy 64 millió forintot nyert el az önkormányzat. A fejlesztés engedélyes tervei elkészültek, most van folyamatban az ezzel kapcsolatos eljárás. Ezt követően dőlhet el, hogy melyik cég végezheti el a munkálatokat, a tényleges munkák a kivitelező kiválasztása után rajtolhatnak - írja a beol.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések