A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Novák Katalin veszélybe került Kijevben, óvóhelyre kellett menekíteni


Egy óvóhelyre kellett menekíteni a köztársasági elnököt szerda déltuán. Mint megírtuk, a köztársasági elnök kedden érkezett Ukrajnába. Először Kárpátalján tett látogatást, onnan ment tovább Kijevbe. 

Novák Katalin az Instagramon posztolt az esetről.

Óvóhelyen – légiriadó Kijevben – írta a posztban.

Ukrán sajtóhírek szerint még több mint egy órával ezelőtt, magyar idő szerint 15.50 körül kezdtek el légiriadókat kiadni Ukrajna területein, így Kijevben is. Az ukrán digitális térképe szerint a kijevi figyelmeztetést azóta már visszavonhatták: a közösségi médiában terjedő információk szerint a fővárosban magyar idő szerint 17 óra körül vonták vissza a riadót.

Novák Katalin munkatársa nyilatkozott az Indexnek 

Mint mondta, nagy volt a riadalom, de senki sem sérült meg. Azt is hozzátette, hogy 

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK EGY ÓRÁT TARTÓZKODOTT EGY, A KIJEVI KORMÁNYZATI NEGYEDBEN LÉVŐ ÓVÓHELYEN. 

Vele volt stábja és a TEK munkatársai is, és az időt kihasználva az esti tárgyalásokra készültek. Közlése szerint Novák Katalin és stábjának tagjai magyar idő szerint 17.15 körül jöttek ki a bunkerből.

Azt is megtudta a hírportál, hogy közvetlenül a riadó után Novák Katalin találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések