A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem várt oldalról kapott bírálatot a transzgender propaganda


A feminista közgazdász a nemátalakítás veszélyeire hívta fel a figyelmet – olvasható a Magyar Nemzetben. 


Veszélyesnek nevezte a nemátalakító műtétek térnyerését Bethlen Anna feminista közgazdász a Partizán című műsor legutóbbi, feminista podcastjában. Szerinte ezek a műtétek nem jelentenek megoldást a nemi identitásproblémákra.

Úgy látja, ezek inkább nemgyengítő műtétek. Álláspontja alapján egyáltalán nem lehet azzal érvelni, hogy kevés ilyen műtét történik, hiszen egy is sok abból, „ha egy lánynak eltávolítják a mellét, vagy egy fiúnak a péniszét”.

Hozzátette:

a nemátalakító ideológia sokkal nagyobb jelentőségűnek akarja mutatja magát, mint amekkora valójában,

leuralva egyben más szexuális kisebbségek tereit.

Korábban a Magyar Nemzet felhívta a figyelmet a The Economist cikkére, amelyből az derül ki, hogy teljesen korszerűtlenné vált protokoll szerint végzik jelenleg a fiatalkorúak nemátalakítását a világ számos országában. Mint a legfrissebb tanulmányok rámutattak,

még az olyan ártalmatlannak tűnő szerek is komoly egészségügyi kockázatot hordoznak, mint a pubertásgátló.

Az elmúlt években a nemzetközi egészségtudományi élet számos szereplője közölt olyan kutatásokat, amelyekben a radikális beavatkozások hatékonyságát domborították ki, miközben a problémákról és veszélyekről hallgattak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések