A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négyszeresére emelték egy magyar embercsempész nyomravezetői díját


Tavaly óta körözik a 39 éves bajai férfit.  

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 2 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki Bartos Nándor elfogásának elősegítése érdekében – számolt be a police.hu.

A Bajai Rendőrkapitányság a Szegedi Törvényszék elfogatóparancsa alapján üzletszerűen elkövetett embercsempészés, valamint hivatali visszaélés bűntett elkövetése miatt körözi a 39 éves bajai férfit.

Hozzátették, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a büntetőeljárásban 2022. május 10-én bruttó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelynek összegét 

bruttó 2 millió forintra módosította.

„Kérjük, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Bajai Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát” – olvasható a felhívásban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések