A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt az LMBTQ-zenekar, a Carson Coma frontembere: "Mi nem politizálunk!"


Fekete Giorgio kifejtette, hogy „sosem uszítottunk, sosem pécéztünk ki egy adott csoportot. Egyszerűen olyan dolgokat propagálunk, amik számunkra a józan ész irányába mutatnak”. 

Korábbi cikkünk: Rendőrök megöléséről éneklő antifa zenekar frontemberével lépett fel a Carson Coma - katt ide!

A Carson Coma két „fő” tagja, Fekete Giorgio és Héra Barnabás interjút adott a WMN-nek. Ezen interjúban fejtette ki Fekete, hogy

szerintem mi nem politizálunk, hanem társadalmi felelősségvállalás történik, és nagyon szomorú, hogy manapság összekeveredett a kettő. 

Én zenésznek szerződtem, és szeretném azt gondolni, hogy elsősorban zenével foglalkozom, nálunk ez van az előtérben”.

Fekete Giorgio egy korábbi interjúban humorizálva kifejtette, hogy tudatosan politizál és hogy stróman akar lenni, máskor pedig a ferencvárosi szivárványpad kapcsán humorizáltak, elmentek David Pressman amerikai stílusú LMBTQ-kerti partijára zenélni, aztán pedig „a homofóbok buzik” pólóval lépett fel Fekete a Szigeten. 

Fekete szerint ugyanis sose beszélnek arról, hogy ebbe vagy abba bele kéne állni, „csak annyi, hogy egyre inkább elengedjük magunkat, és ami elhangzik a próbateremben és a turnébuszban, azt jobban ki merjük tenni a közönség elé is”.

Megosztotta az olvasókkal azt is, hogy „egy csomó helyzetbe passzívan sodródtunk bele, és ebben nagyon nagy szerepe van a sajtónak. Nem vagyok biztos abban, hogy a Szigeten viselt pólóm ekkora port kavart volna, ha nem előzi meg a brüsszeli Liszt Ferenc Intézetben lemondott koncertünk”.

Az interjú egy későbbi részén megjegyezte Fekete, hogy „sosem uszítottunk, sosem pécéztünk ki egy adott csoportot. Egyszerűen olyan dolgokat propagálunk, amik számunkra a józan ész irányába mutatnak. 

Én nem fogom azt mondani, hogy Bayer Zsolt egy hülye fasz”.

Elmagyarázta, hogy Bayer Zsolt említett cikkének örült, ugyanis „sok önértékelési parám van azzal kapcsolatban, hogy mekkora ez a zenekar, tényleg fontos-e, van-e jelentősége. És ez egy visszajelzés, hogy igen”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések