A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghan Markle nem hagyta szó nélkül Beckhamék „árulását”


Harry herceg és színebsörű felesége kitálal a Beckhamékkel fennálló viszályukról


David Beckham és Victoria Beckham megszakította a barátságát a hercegi párral, miután kiderült, Harry és Meghan azt állította róluk, hogy információkat szivárogtattak ki a sajtónak – írta a Hirado.hu.

Egy királyiház-szakértő szerint azonban Meghan egy percig sem csüggedt Beckhamék elvesztése miatt, hiszen több új, befolyásos barátra tett szert az utóbbi időben.


„Meghan szokatlanul visszafogottan viselkedett a nyilvánosság előtt az elmúlt hetekben, de nagyon befolyásos új barátokat talált, úgyhogy ne várjuk, hogy sokáig csendben marad a Beckhamékkel való viszályukról.”

Richard Fitzwilliams, a királyi család szakértője kiemelte, bár egyelőre nem világos, hogy mit tervez a sussexi pár, az biztos, hogy mindig is kitűnő érzékük volt ahhoz, hogy a legváratlanabb pillanatokban botránkoztassák meg a világot.

Egy bennfentes forrás a Daily Mailnek elmondta, a sztárfocista és a sussexi pár csúnyán összevesztek, miután Harryék megvádolták őt és feleségét, Victoriát azzal, hogy privát részleteket árultak el róluk a sajtónak.

„Valószínűtlen, hogy valaha kibékülnének” – nyilatkozta a lapnak egy névtelen forrás, hozzátéve, hogy David Beckham vérig sértődött a sussexi pár vádjai hallatán.

David és Victoria régi barátságot ápolt Harryékkel. A focista és felesége a hercegi pár 2018-as esküvőjén is részt vett, és feltétlen támogatásukról biztosították őket, amikor a színésznő beházasodott a brit királyi családba.


Nemcsak Beckhamék elégedetlenek egyébként a pár viselkedésével. Harry és Meghan híres szomszédainak, Steven Spielbergnek, Julia Louis-Dreyfusnak és Rob Lowe-nak is állítólag szintén kezd elegük lenni a hercegi pár „bohóckodásából”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések