A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt a nő, aki forró vizes aknába esett egy békéscsabai üzemben


Testének 85 százaléka égett meg a balesetben, hiába küzdöttek érte, nem tudták megmenteni. Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


Életét vesztette a kórházban az az asszony, aki egy hete, kedden egy békéscsabai gyárban súlyosan megsérült – jelezte a beol.hu hírportálnak egy olvasó.

A rendőrségen ezt megerősítették azzal, hogy immár halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy békéscsabai üzemben egy ott dolgozó egy forró vizes aknába esett – ismertették egy hete a beol.hu megkeresésére, olvasói jelzést követően a rendőrségen. A mentőszolgálatnál akkor hozzátették, hogy a középkorú nőt súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

A Békés Vármegyei Kormányhivatalnál pedig azt közölték, hogy a munkavédelmi hatóság ugyancsak vizsgálja annak a munkahelyi balesetnek a körülményeit, amely kedden egy békéscsabai cég üzemében történt, valamint amelynek során egy dolgozó súlyos, másodfokú égési sérüléseket szenvedett, testének 85 százaléka égett meg.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések