A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marsi Anikót 47 évesen villámcsapásként érte, hogy babát vár: 9 hét után elvetélt


Marsi Anikót meglepte, hogy 47 évesen várandós lett, ezért nem is élte bele magát túlságosan. 

Marsi Anikó 2021 tavasza óta alkot egy párt Gyarmati Gáborral, aki tavaly el is jegyezte a TV2 műsorvezetőjét, szeptemberben pedig össze is házasodtak.  

A 48 éves híradós csak nemrég beszélt arról, hogy egy évvel a megismerkedésük után várandós lett. 

- Amikor megismerkedtünk Gáborral, akkor voltam 46 éves, egy évre rá derült égből villámcsapásként ért, hogy babát várok. Annyira nem számoltunk ezzel az eshetőséggel, hogy nem győztem csodálkozni, amikor pozitív lett a tesztem - mesélte a Blikknek.

A nőgyógyásza már korábban megjegyezte, hogy a nők ebben a korban már nem nagyon esnek spontán teherbe, és ha igen, nem jellemző, hogy problémamentesen kihordják a kilenc hónapot. Marsi Anikó is elvesztette a babáját. 

- Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió.

A vetélést követően Marsi Anikó kivizsgáltatta magát, a vérvizsgálatok alapján kiderült, jók az eredményei, bármikor megfoganhat egy újabb babája. 

- Mi mégis úgy döntöttünk, sem ellene, sem érte nem teszünk extra erőfeszítéseket, nem akarunk hormonokat, a Jóistenre bízzuk „az ügyet”, és élünk boldogan a sok gyerekünkkel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések