A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megölte, majd elásta a testvérét egy férfi Regölyben


Egy hónapra elrendelte a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint megölte bátyját - közölte a Tolna Vármegyei Főügyészség az MTI-vel hétfőn.


A vádhatóság közleményében azt írta: a közös háztartásban élő testvérpár fiatalabbik tagja a múlt héten fejbe ütötte bátyját egy nyolcvan centiméteres farúddal, aki ennek következtében meghalt.

A gyanú szerint az elkövető a holttestet zsákba tette, majd a ház udvarán egy gödörbe helyezte, azután ruhákkal, ágyneműkkel és földdel fedte be.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A járásbíróság egy hónapra rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

A rendőrség múlt szombati közlése szerint egy nappal korábban érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy 43 éves helyi lakost már több mint egy hónapja nem láttak. Az eltűnt férfi udvarán a nyomozók egy férfi holttestét találták meg. A helyszínre igazságügyi orvosszakértő  érkezett, aki nem zárta ki az idegenkezűséget. A rendőrök ezután keresték meg az elhunyt testvérét.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések