A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leszakadt vezeték okozott tüzet Berettyóújfalunál


Ügyeleti hírek


Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze tegnap reggel Debrecen és Hosszúpályi között a 4808-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók a baleset áldozatát feszítővágó berendezés segítségével emelték ki a roncsból, majd a járműveket áramtalanították - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Szelektív hulladékgyűjtő füstölt tegnap reggel Debrecenben, a Füredi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Leszakadt egy faág szombaton délelőtt Debrecenben, a Lehel utcában. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Egy tízméteres fa ága szakadt le tegnap kora délután Hajdúnánáson, a Liget utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Leszakadt egy elektromos vezeték és az meggyújtotta az aljnövényzetet mintegy harminc négyzetméteren tegnap délután Berettyóújfalu külterületén, a 42-es számú főút mellett. A berettyóújfalui és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik az áramszolgáltató áramtalanítását követően egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések