A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kordon Bleu: „Ordítani és sírni tudnék”


Mint ismert, a Xanaxos Hadházy (alias Kordon Bleu, aki a momentumos husikák között egy önmagától is olvadozó sajtos folyós töltelékk), egy hónapja a Parlament folyosóján semmisült meg Orbán Viktor előtt. A lódoktor a honvédségi géppel végrehajtott toszkánai kirándulása miatt erőlködött, Orbán Viktor nevetgélve csak szőrét hullató rossz, vidéki rókának nevezte az ellenzéki képviselőt.

Hadházy a erről a Népszavának most azt mondta: „Nyilván nem megtervezett reagálás volt a részéről, kibuggyant belőle a »vidékizés«, ami éppen ezért sokat elárul a személyiségéről.” Ezért szerinte tévesnek tartja azokat az értékeléseket, amik szerint a „miniszterelnök tahósága” csak politikai termék lenne. „Ebből a jelenetből viszont kiderült, hogy ez a valóság.”

Szerinte a mostani rendszer úgy van összerakva, hogy szinte lehetetlen a Fideszt legyőzni. Az, hogy ott legyen a „szinte” szó, a hatalomnak fontos érdeke. Ha még ez a „szinte” se lenne ott, és a tömegek arra a felismerésre jutnának, hogy ezeket nem lehet választáson leváltani, akkor megnőne annak az esélye, hogy más módon zavarják el a Fideszt a hatalomból. 

Ordítani és sírni tudnék, amikor ellenzéki pártok azzal jönnek, hogy majd az ő miniszterelnök-jelöltjük és kommunikációjuk jobb lesz, amivel valahogy megnyerik a választást. Be kellene látni, hogy ez nem fog menni. A Fidesz propagandagépezete szó szerint minden emberhez eljut, és láttuk, hogy mire képes. Miben reménykednek a kollégák?

- tette fel a kérdést a Xanaxos.

Az ellenzéki provokátor beszélt arról is, hogy szerinte a kormánynak az ellenzéki pártokban is vannak beépített emberei:

„Alapvetően mindegy, hogy van-e erről megdönthetetlen bizonyíték. Az, amit időnként csinálnak és ahogyan viselkednek, azt mutatja, hogy nagyon buták, vagy együttműködnek a kormánnyal. ”



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések