A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korábbi haragosát akarta kirabolni a szabadszállási férfi


Egy 24 éves szabadszállási férfi hétfőn hajnalban sétált a településen, amikor egy korábbi haragosa meglátta és odament hozzá, hogy pénzt követeljen tőle.  

Az áldozat megijedt, ezért átadta a tárcáját, csakhogy az üres volt. A zsaroló megfenyegette, hogy bántalmazni fogja, ha nem ad neki pénzt, és követelte, hogy forgassa ki a zsebeit. Ám a sértett nem tett eleget ennek, az agresszív férfi pedig beváltotta ígéretét: megütötte. A sértettnek végül sikerült elmenekülnie. 

A felek nem sokkal később ismét találkoztak a város buszpályaudvarán. Az agresszív férfi ekkor sem tudta kordában tartani az indulatait, és szétvert egy kukát. A rendőrséget egy szemtanú értesítette, az egyenruhások pedig a helyszínre siettek, de már nem érték ott az elkövetőt. Miután tisztázták az eset körülményeit, a tettes után kezdtek kutatni, és rövidesen elfogták, majd őrizetbe vették. A szintén 24 éves szabadszállási férfit gyanúsítottként hallgatták ki rablás kísérlete és garázdaság miatt, majd kezdeményezték letartóztatását – számolt be a rendőrség a police.hu oldalon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések