A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiakadtak a sülysápi lakók a rendőri üldözés után


Napok óta az árokba borulva pihen egy autó Sülysápon, most pedig kiderült, hogyan került oda kis Hyundai. 

A vezess.hu olvasója küldte az alábbi fotókat a portálnak, amelyeken egy árokba borult autó látható Sülysáp határában. Mint megtudtuk, a jármű napok óta ott dekkol, a helyiek pedig nem értik, miért nem szállítják el onnan. A helyi önkormányzatot is felkeresték, de egyelőre hiába.

A rendőrség felvételéből kiderül, hogyan is került az árokba az autó, amit állítólag azóta sem szállítottak el a helyszínről.

Nem véletlenül, de hiába próbált meglógni a sülysápi rendőrök elől a sofőr: se jogsi, se műszaki és még körözték is – írja a Police.


A járőrök Sülysápon akarták igazoltatni a Hyundai Atos sofőrjét, aki ahelyett, hogy megállt volna, menekülőre fogta. A rendőrök kilométereken át üldözték. A 32 éves nagykátai B. László az úttest mindkét oldalát igénybe vette manővereihez, cikcakkos mozgásával több szabálysértést és bűncselekményt követett el. Ámokfutása az egyik kis utcában ért véget, ahol Kóka irányába akart fordulni, de már nem tudta kontrollálni járművét, árokba hajtott és felborult. A balesetet karcolásokkal megúszta, a rendőrök kipattantak az autóból, megbilincselték és előállították.

Kinek kell elszállítani az autót?

Egy közúti balesetnél a jármű tulajdonosát a rendőrség nyilatkoztatja az elszállítás módjáról. Amennyiben arról nem tud, vagy nem kíván gondoskodni, úgy a baleset után a rendőrség megteszi a szükséges intézkedéseket és arról az érintett felet értesíti, közölte egy korábbi kérdésre válaszolva Bartók Judit rendőrségi sajtószóvivő. Ha a rendőrségnek további vizsgálatokhoz szüksége van a roncsokra, akkor intézkedik az szállításról. Erről leltár készül, és később visszaadják a tulajdonosnak vagy a hozzátartozónak. Az utak mellett hagyott, balesetveszélyt nem jelentő, rongálódott járműveknél az érintett út, így az önkormányzati, illetve az út kezelője, a közút jogosult intézkedni az elszállíttatásról.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések