A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két autó bukott a rendőrség és a kormányhivatal böszörményi ellenőrzésén


A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a város területén július 28-án közlekedésrendészeti akciót szervezett, amelynek végrehajtásában a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya Járműforgalmi Osztályának szakemberei is részt vettek, olvasható a kormányhivatal honlapján.


A közös ellenőrzés során a szolgálati jelleggel ellátott („csíkos”) járőrautók mellett a kormányhivatal mobil ellenőrzőállomását is bevetették a közlekedési jogsértések, a másokra veszélyt jelentő vezetők, valamint az engedély nélkül átalakított járművek kiszűrésére.

Az ellenőrzött járművek közül 2 olyat találtak a kormányhivatal szakemberei, amelyek a jogszabályok értelmében közlekedésre alkalmatlanok voltak, ezért azokat műszaki vizsgára kötelezték. A rendőrök emellett egyéb közlekedési szabálysértés miatt 14 járművezetővel szemben intézkedtek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések