A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késsel és baltával akart pénzt szerezni a tállyai idős nőtől


Azzal fenyegette meg az asszonyt, hogy szétveri a fejét baltával, ha nem adja oda neki a pénzét. 

A Szerencsi Járási Ügyészség minősített rablás bűntettének kísérlete és magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2023. május 23-án a hajnali órákban, ittas állapotban egy kést és egy baltát magánál tartva átmászott egy idős nő tállyai lakóházának kerítésén és a kulcsra nem zárt bejárati ajtón bement a lakóházba.  

Az ébren lévő idős asszony észlelte a veszélyt, kiütötte a kést a vádlott kezéből, aki ekkor a hajánál fogva a földre rántotta a nőt és őt a földön lefogva – miközben a sértett védekezett – pénzt követelt tőle. Azzal fenyegette meg, hogy szétveri a fejét baltával, ha nem adja oda neki a pénzét. Mikor a nő közölte, hogy nincs pénze, a támadó elmenekült a helyszínről és nem tulajdonított el semmit.

Fegyházba küldenék 

A cselekmény során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

Az ügyészség a vádlottal szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását, valamint az elkövetéshez használt eszközök elkobzását indítványozta a bíróságnak. A vádlott letartóztatásban várja a bíróság döntését.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések