A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késes támadás történt Dél-Koreában, két napon belül ez a második ilyen eset


A CNA jelentése szerint a dél-koreai rendőrség őrizetbe vett egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy pénteken megkéselt egy tanárt Daejeon városában. 

A támadás mindössze egy nappal egy csütörtöki késes támadás után történt, melynek következtében 14 ember sérült meg Seongnamban, egy forgalmas metróállomás közelében – számolt be a Liner. 

A Daejeon Metropolitan Police Agency tisztviselői nem hozták nyilvánosságra az elkövető személyazonosságát, ám annyit elárultak, hogy egy 20-as évei végén járó férfit fogtak el a támadással összefüggésben. 

A rendőrség közlése szerint a gyanúsított megvárta, míg a középiskolai tanár kilép az osztályteremből, majd megszúrta és elmenekült a helyszínről – írják.

Az illetékesek szerint mindez arra utal, hogy az elkövető ismerte az áldozatot. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy milyen állapotban van a tanár. 

A Daejeonban elkövetett támadás mindössze pár órával az után történt, hogy a dél-koreai elnök rendkívül erős” bűnüldözési intézkedéseket sürgetett, hogy „helyreálljon a közbiztonságba vetett hit” a csütörtöki erőszakos cselekmények után – számolt be a lap.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések