Hirdessen itt

Kerékpárost gázoltak Kiskunhalason


A Szabadkai és az Átlós utca kereszteződésében történt a baleset vasárnap kora reggel. Az autó vezetője a STOP táblával ellátott kereszteződésbe úgy hajtott be, hogy elütötte a védett útvonalon érkező haladó kerékpárost. 

A kerékpáros férfi a közeli kenyérgyárból tartott hazafelé az éjszakai műszak után, amikor a kereszteződésben kihajtott elé az Átlós útról a Szabadkai útra az autó és elgázolta. Az autót vezető nő vélhetően figyelmen kívül hagyta az Átlós úton kihelyezett Állj, elsőbbségadás kötelező! táblát, valamint az úttestre felfestett figyelmeztető felírat és sárga jelzéseket, úgy hajtott a kereszteződésbe.

Az elütött kerékpároshoz mentőautó érkezett, a mentők az elsődleges helyszíni ellátást követően a halasi kórház traumatológiai osztályára szállították a sérült férfit. A helyszínelés idejére, félpályás útzár volt, a baleset pontos körülményeit a Kiskunhalai rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.  A körülmények tisztázásban feltehetően segít majd, hogy a kereszteződés több irányba is be van kamerázva.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések