A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kendős szatír riogatja a járókelőket Siófokon


Közösségi oldalakon kezdett el terjedni a hír, miszerint Siófok utcáin késő este egy "férfi" kendővel az arcát eltakarva mutogatja a nemi szervét.


Jogos felháborodásának egy járókelő is hangot adott, akit 26-án az Ezüstparton a Damjanich utcában ért a bizarr látvány. Elmondása szerint a férfi angolul próbálta rávenni, hogy őt nézzék.

De olyan beszámoló is volt, hogy valakivel a négysávos főút mellett a hídon jött szembe egy biciklivel, és amikor mellé ért, lelassított és akkor húzta félre a nadrágját. Bár ez a találkozás a szatír számára váratlanul végződött, mert a hozzászóló reflexből rárúgott a magamutogatóra, amitől az felborult a járdán.

Vajda Esztert, a Somogy vármegyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől is érdeklődtünk a helyzet kapcsán, akitől azt a választ kaptuk, hogy augusztus 26-án éjszaka tényleg kaptak egy bejelentést egy magamutogató férfiról az Ezüstpart környékén, viszont mire kiértek a járőrök addigra eltűnt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések