A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Károly király továbbra is kemény feltételeket szab Harry hercegnek


Károly király és Vilmos herceg még mindig azt az irányt követi, amelyet a néhai Erzsébet királynő jelölt ki – számolt be az Elle. 

Egy királyi szakértő, Tom Quinn szerint Károly király és Vilmos herceg egyetért a néhai Erzsébet királynővel abban, hogy Harry herceg már nem választhatja meg, hogy mely királyi eseményeken vesz részt, mióta hátat fordított az udvarnak – írták.

A lap szerint édesapja és bátyja nem fogadja el, hogy Harry herceg csak félig vegyen részt a család életében és kötelezettségeiben – pedig feleségével, Meghan Markle-lel ezt szerették volna, ám amikor 2020-ban elköltöztek az Egyesült Királyságból, Erzsébet királynő megvétózta ezt az ötletet.

A szakértő erről így nyilatkozott:

„Nem lehet hat hónapig hírességekkel mulatni Amerikában, majd visszajönni, és kiválasztani, hogy melyik rendezvényen szeretnél részt venni. Nem hiszem, hogy Károly király és Vilmos herceg ebbe beleegyeznének.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések