A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamu Geri: Fel nem fogom, miért kell hat nappal az ünnep előtt ekkora felfordulást előidézni


A Facebookon picsog az alkalmatlan főpolgi. 

„A kormány őrző-védő vállalkozója ma lezárta a Lánchíd mindkét járdáját, hosszú ideig súlyosan balesetveszélyes helyzetek sorát előidézve ezzel. Beavatkozásra kértem a budapesti rendőrfőkapitányt, hiszen gyalogosok ezreit kényszerítették az úttestre.

Az eljárás botrányos, elfogadhatatlan, felháborító. Fel nem fogom, miért kell hat nappal az ünnep előtt ekkora felfordulást előidézni. Az a dolga most a kormány illetékesének, hogy azonnal intézkedjen: ne a budapestiek és a Budapestre látogatók kárára készüljenek augusztus 20-ára! Az ünnep sok milliárdos költségvetéséből csak ki tudnak gazdálkodni valami épeszű megoldást…”

Kötter Tamás reagált Karácsony kirohanására

Amikor akasztják a hóhért?!

Karácsony Gergely a nagy rakpart, út és hídlezáró, az értelmetlen kerékpársávok atyja vagy anyja (bele sem merek gondolni), a forgalomlassítások megszállottja, a Budapestet sújtó több éves közlekedési káosz gonosz kis istene most azon kesereg, hogy a tűzijáték miatt-ahogy egyébként minden évben- néhány napra lezárják a Lánchidat.

Mondjuk Mr. Álomszuszék joggal ideges, hiszen ez az egyetlen projekt, amit kicsit később, kicsit drágábban, mint ahogy Tarlóstól örökül kapta, de úgy ahogy be tudott fejezni.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések