A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kadirov: Prigozsin az utóbbi időben vagy nem látta, vagy nem akarta látni, hogy mi történik az országban


A csrcsen vezér is megszólalt Jevgenyij Prigozsin halálával kapcsolatban. 

Ramzan Kadirov a Telegramon írt:

Már régóta barátok voltunk, nagyon régóta. 

Jevgenyij Viktoroviccsal gyakran kellett megoldanunk a legnehezebb kérdéseket. Másoktól megkülönböztette őt reagálóképessége, egyedülálló kommunikációs készsége és kitartása. Az első meghívásomra eljött Groznijba, pedig idősebb volt nálam. Bármilyen témát vagy problémát meg lehetett vele beszélni. Mindig kész volt segíteni, és valóban szívből segített. Líbiában és Afrikában is segítettünk neki néhány kérdésben. Nagyon sok kapcsolatunk volt. Egyik látogatásakor átadta nekem a "Különleges érdemekért" Wagner-aranyérmet. Ez a pillanat látható a fényképen. 

Jevgenyij Viktorovics korához képest nagyon aktív volt, fontos személyiség volt az állami skálán. De az utóbbi időben vagy nem látta, vagy nem akarta látni a teljes képet arról, hogy mi történik az országban. Arra kértem, hogy személyes ambícióit hagyja hátra a kiemelkedő nemzeti jelentőségű ügyek javára. Minden mással majd később lehet foglalkozni. De hát ilyen volt ő, Prigozsin, a maga vasakaratával és azzal a vágyával, hogy itt és most megkapja, amit akar. 

Kétségtelen, hogy nagyban hozzájárult a különleges hadművelethez, és ezt az érdemet nem lehet elvenni tőle. Halála nagy veszteség az egész állam számára. 

Őszinte részvétemet fejezem ki Jevgenyij Viktorovics családjának és barátainak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések