A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kadirov közölte, hogy miért nem érdemes Ukrajnával tárgyalni a békéről


Oroszországnak nincs szüksége tárgyalásokra az Ukrajnával fennálló konfliktus rendezéséhez, mivel már minden fronton győztes – írta Telegram-csatornáján Ramzan Kadirov csecsen vezető.
“Minden fronton nyerésre állunk – mind a harctéren, mind a nemzetközi politikai színtéren. Már csak az van hátra, hogy amit elkezdtünk, azt véghez is vigyük”

– hangsúlyozta Kadirov.

Szerinte az a fél érdekelt a tárgyalásokban, amelyik felismeri, hogy bajban van – Moszkva nem tartozik közéjük. Ugyanakkor a békés rendezésről szóló tárgyalások kezdeményezői időt próbálnak nyerni, tévesen azt hiszik, hogy Kijev képes lesz megfordítani a különleges művelet menetét.

Ugyanakkor az Oroszország ellen szankciókat bevezető nyugati országok maguk is a gazdasági összeomlás szélén állnak. Moszkvának viszont sikerült növelnie a termelési rátákat, gazdagítani a hazai piacot és javítani a kis- és középvállalkozások körülményeit.

“Ez azt mutatja, hogy a szankciók nem váltották ki a várva várt romboló reakciót” – jegyezte meg Kadirov.

Ráadásul, mint a csecsen vezető pontosította, Oroszország a barátságtalan országok erőfeszítéseinek köszönhetően képes volt modernizálni gazdaságát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések