A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab úgy érzi mostantól ő Szent István


Jakab Péter augusztus 20-án bejelentette, hogy párttá alakul a Nép Pártján Mozgalom. Már csak azért se meglepő fordulat az, hogy mindez ma történt, mert a mozgalom pontosan egy éve alakult. 


„Ennek a hazának nem kevesebbre lenne szüksége, mint egy új Szent Istvánra. Egy vezetőre, aki képes az egymással harcoló, egymással folyamatosan torzsalkodó törzsekből egy egységes nemzetet építeni, egy olyan államot építeni, ami megvéd, nem megfoszt” – mondta Jakab tavaly ilyenkor.

Akkori beszédében kitért arra is, hogy akkor alakulnak párttá, ha sokan lesznek. Ma pedig meg is lépte, ő az új "Szent István".

Mi lehet ennek a fejében?

„Kis lépés ez nekünk, nagy lépés lesz az országnak!” – írta közösségi oldalán Jakab Péter, a Mozgalom vezetője annak apropóján, hogy a „Nép Pártján párttá alakult!”.

„Győztes ellenzéket építünk!”

A politikus a jövőbe tekintve hozzátette, „győztes ellenzéket építünk!”

A bejelentés mellé posztolt mintegy negyedórás videóban az is elhangzott, hogy Borsodban egy évvel ezelőtt 150 taggal alakult meg a Nép Pártján Mozgalom. Jakab ennek kapcsán hangsúlyozta, hogy ők azok a „bátrak voltak, akik nem vártak a megalkuvó ellenzékre, nem vártak a mindent is tudó budapesti értelmiségre,

nem vártak a hétköznapi hőzöngőkre, hanem a saját kezükbe vették a sorsukat.

Történelmet írtak, megírják az igazságos Magyarország  történtét” – húzta alá Jakab Péter.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések