A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt az ötödik jobbikos „utódszervezet”, bejegyezték a parizeres pártját


„Kis lépés ez nekünk, de nagy lépés az országnak” – legalább is ebben bízik Jakab Péter. 

Mint arról a Napi Újság is beszámolt, a Nép Pártján Mozgalom megalapításának egyéves évfordulóján párttá alakult a Jakab Péter által létrehozott formáció. 

Jakab nemrégiben pedig TikTok-oldalán megosztott videóban jelentette be, hogy a Nép Pártjánt hivatalosan is bejegyezte a bíróság. 

Kis lépés ez nekünk, de bízom benne, hogy nagy lépés az országnak”

– fogalmazott.

Ez egyébként a Jobbikból kivált ötödik politikai szervezet: a párt kálváriája a 2018-as tisztújításon kezdődött, ahol Toroczkai László kikapott Sneider Tamástól. Ő alapította meg végül a Mi Hazánk Mozgalmat. Később aztán jött a Volner János nevével fémjelzett, később Huxit Pártra átkeresztelt formáció, a Bencsik János által alapított Polgári Válasz, valamint a Varga-Damm Andrea által alapított Reformerek. A Nép Pártján lett az ötödik a sorban.

Úgy látszik, hogy amíg Feri bohóchalként, addig a Jobbik amőbaként szaporodik. Ugyanis, amíg a bohóchal önmagát megtermékenyítve hozza létre az új nemzedéket, addig az amőba osztódással teszi ezt. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések