A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Impeachment indítványt nyújtottak be Joe Biden ellen


Greg Steube floridai republikánus képviselő szerint „eljött az ideje, hogy Joe Biden ellen vádat emeljenek”.  

Greg Steube floridai republikánus képviselő pénteken impeachment indítványt nyújtott be Joe Biden amerikai elnök ellen, annak állítólagos 

„súlyos bűncselekményei és vétségei” miatt. 

A képviselő sajtóközleményében, melyet a Breitbart amerikai lap idézett, Steube így fogalmazott: „[Joe Biden elnök] aláásta hivatalának integritását, lejáratta az elnökséget, elárulta az elnöki bizalmat, és a jogállamiságot és az igazságszolgáltatást felforgató módon cselekedett Amerika polgárainak kárára. A bizonyítékok napról napra gyűlnek – a Biden bűncsalád személyesen húzott hasznot Joe kormányzati pozícióiból megvesztegetés, fenyegetés és csalás révén. 

Nem szabad megengedni, hogy Joe Biden továbbra is a Fehér Házban üljön, és eladja az országunkat”.

A lap hozzátette, hogy Steube már pénteken egy közösségi médiában közzétett bejegyzésében az elnökhöz köthető megvesztegetést, zsarolást, az igazságszolgáltatás akadályozását, csalást, valamint a kábítószerrel és prostitúcióval kapcsolatos pénzügyi érintettséget sorolta fel indítványa indokaiként.

Zárásként kiemelte „rég ideje már, hogy Joe Biden ellen vádat emeljenek”.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések