A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen állapotban van a kórházi kezelése után Madonna: megszólalt a visszatéréséről


Madonna már teljesen jól van, kész színpadra állni azután, hogy június végén kórházba került.  

Madonna bejelentette, hogy kész koncertezni, ugyanis már teljesen felépült és jól érzi magát. Nemrég arról adott hírt, hogy átütemezi Celebration elnevezésű turnéját, hetekkel azután, hogy súlyos bakteriális fertőzés miatt kórházba került.

- Még egyszer köszönjük az elmúlt hetekben nyújtott hihetetlen támogatást és türelmet! Örömmel jelenthetem, hogy a következő napokban megérkezik az átütemezett turné menetrendje! - írta Madonna pénteken a Twitteren.

Az énekesnő januárban jelentette be, hogy idén világ körüli turnéra indul zenei karrierje 40. évfordulója tiszteletére. A 35 várost átfogó túra a tervek szerint Észak-Amerikában július 15-én, a kanadai Vancouverben indult volna. Azonban mielőtt Madonna a színpadra léphetett volna, betegsége miatt el kellett halasztania várva várt turnéját. Egy New York-i kórházba szállították, ám most úgy néz ki, hogy teljesen felépült - írja a Page Six.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések