A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálra vert egy orvost a magyarellenes ukrán politikus unokaöccse


A magyarellenességéről ismert Viktor Baloga kárpátaljai képviselő unokaöccse akár háromtól öt évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat, miután szó szerint leütött egy közlekedési vita során egy orvost, aki hat nap kóma után belehalt a sérüléseibe – jelentette a Kárpáthír nyomán a Mandiner.  

Mint írják, a tanúvallomások és a térfigyelő kamerák felvételei alapján az elkövető, aki egyúttal Pavlo Baloga, volt ukrán parlamenti képviselő fia, összetűzésbe került Ivan Turok munkácsi orvossal. A vita verekedéssé fajult, melynek során az elkövető leütötte az áldozatot, aki a földre esett és elvesztette az eszméletét.

Viktor Baloga unokatestvére ezután elhagyta a helyszínt. Az autóban még jelen volt az elkövető felesége, Darija Begy, és annak testvére, Mikola Begy. Először Mikola vállalta magára az erőszakos cselekményt, de a rendőrség kiderítette a valódi elkövetőt – írta a Kárpáthír. A hatóságok elfogták a tettest, és ideiglenes fogdába helyezték.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések