A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos vonatgázolás: a tragédia miatt nő a menetidő a ceglédi vasútvonalon


Vonat gázolt halálra egy férfit hétfő délután a főváros XVIII. kerületében a Szemeretelep megállóhelynél - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya az MTI-vel, a Mávinform szerint a baleset miatt a ceglédi vonalon megnő a menetidő. 

A Mávinform közösségi oldalán azt írták: a férfit a Nyugati pályaudvarról 17.53-kor Szegedre elindult Napfény InterCity ütötte el, a helyszínelés végéig Pestszentlőrinc és Vecsés között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Ezért a ceglédi vonalon az esti órákban jelentősen meghosszabbodik a menetidő, késésekre, járatkimaradásokra, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehet számítani - hívták fel a figyelmet.

Hozzátették: a vágányzár végéig a vonatok Szemeretelepen és Ferihegyen mindkét irányban az 1. vágánynál állnak meg.

A balesetben érintett vonat utasait a következő Napfény InterCityre szállították át, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a biztonságos átszállásban a fővárosi hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések