A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos baleset történt Debrecen és Hosszúpályi között


Összeütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi a Debrecen és Hosszúpályi közötti úton, a 7-es kilométernél szombaton korán reggel. 


A katasztrófavédelem közlése szerint az ütközés következtében a személyautóba beszorult egy ember, őt a debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársaitól megtudtuk, halálos baleset történt. A rendőrség szombati közlése szerint közúti közlekedési baleset történt a 4808-as számú főút 7. kilométerszelvényében augusztus 12-én 7 óra körül.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó átsodródott a szemközti forgalmi sávba, és frontálisan összeütközött egy személyautóval. A balesetben egy személy meghalt és többen megsérültek.

A rendőrök az érintett útszakaszt a lezárták, kerülni a Panoráma út és Hosszúpályi felé lehet.

A helyszínen a rendőrség sajtómunkatársa közölte, a személyautót vezető 51 éves sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Érdeklődésünkre az Országos Mentőszolgálat munkatársa elmondta, helikoptert, rohamkocsit és 2 mentőgépkocsit riasztott a debreceni mentésirányítás a helyszínre. A baleset következtében egy 50 éves férfi a kiérkezéskor már nem mutatott életjelenségeket, ezért a mentősök azonnal megkezdték az újraélesztést, de be kellett látniuk, hogy nincs esély a sikerre, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Továbbá egy hölgyet és egy férfit láttak el mellkasi zúzódások és horzsolások miatt, akiket stabil állapotban azonnal baleseti osztályra szállítottak.

Frissítés: A rendőrség közlésében tudatta, a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések