A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos baleset: árván maradtak a hosszúpályinál elhunyt férfi gyerekei


A családban nem ez volt az első tragédia, korábban két feleségét is elveszítette. 

Ahogy korábban hírt adtunk róla, tragikus baleset történt Debrecen és Hosszúpályi között, a 4808-as számú főúton szombaton reggel. Egy személyautó és egy tehergépkocsi karambolozott, miután utóbbi eddig ismeretlen okokból áttért a szembesávba. 

Az ütközés következtében a sofőr beszorult a személyautójába, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők nem tudták megmenteni az életét.

A Tények vasárnap esti beszámolója szerint a két autó akkora erővel csapódott egymásnak, hogy nyolcvan méterre álltak meg egymástól. A szörnyű balesetben megsérült az áldozat mellett ülő nő és a hűtőkocsi sofőrje is, őket a mentők kórházba szállították.

A férfi csak pár kilométerre járt az otthonától, amikor a tragédia történt, a faluban most mindenki őt gyászolja. A Tények közlésében tudatta, több ismerősével is tudtak beszélni, de az eset nagyon megviselte őket. Elmondták, nagyon rendes ember volt, egyedül nevelt két gyereket. 

A családban ugyanis nem ez volt az első tragédia, korábban két feleségét is elvesztette, ezért gondoskodott saját és fogadott gyermekéről is. Az egyik lány már felnőtt, a másik viszont még kiskorú.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések