A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyümölcsdiétát akart tartani, éhen halt a nő

Napi Újság –  Éhen halt egy ismert vegán infuencer július 21-én, miután úgy döntött, csak gyümölcsöket fog fogyasztani. A 39 éves orosz származású Zhanna Samsonova négy évig követte ezt az egészen extrém diétát, miszerint csak gyümölcsöket, napraforgómag-csírát és turmixot fogyasztott. A Sun úgy tudja, barátai aggasztónak találták a nő étrendjét, egyikük azt állította, néhány hónappal ezelőtt, amikor Srí Lankán találkoztak, Zhanna nagyon kimerültnek tűnt – számolt be a Tények.

Egy emelettel felette laktam. Minden nap attól féltem, hogy reggel már csak a holttestét találom meg. Kértem őt, hogy menjen el egy kezelésre, de nem tette meg – nyilatkozta a közeli barátja.

A közösségi oldalakon csak Zhanna D’Art néven ismert influencer Malajziában halt meg, a délkelet-ázsiai útja során. Édesanyja azt állítja, néhány órával hazarepülése előtt elkapott egy „koleraszerű vírust”, azonban halálának okát hivatalosan még nem hozták nyilvánosságra – írják.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések