A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gázszivárgás miatt 36 lakásból 58 lakót tereltek az utcára Mezőberényben


Gázszivárgásra ébredtek a lakók kedden hajnali fél kettő körül Mezőberényben, a Fő utca 2-ben.  

Szűcs Csaba alezredes, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője megkeresésünkre elmondta, hajnali kettőkor érkezett hozzájuk a bejelentés, a mezőberényi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti egység munkatársai vonultak a helyszínre. Kiderült, a lépcsőház fölötti gázfogadónál szivárgott a gáz. Lakosságvédelmi intézkedés keretében 36 lakást kellett kiüríteni, 58 lakót kísértek az utcára, közben a gázszolgáltató munkatársai is a helyszínre érkeztek. Személyi sérülés nem történt.      

Siklósi István, Mezőberény polgármestere Facebook-oldalán  azt írta: „Gázszivárgás volt a Fő utca 2-ben, a tetőn lévő elosztónál. Éjszaka fél kettő körül gázömlésre ébredtek a lakók. Az A és B lépcsőház kiürítésére került sor. A közös képviselők hathatós közbenjárására a lakók hajnali fél négy körül visszamehettek a házba, de gáz egyelőre nincs, délutánra ígérte a szolgáltató!"

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések