A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Friss információk Lagzi Lajcsiról


Napi Újság –  A mulatóssztár ügyvédje beszélt védence állapotáról

A zenész április utolsó napjaiban kezdte meg a rá jogerősen kiszabott büntetése letöltését, a cellasorig azonban a mai napig nem jutott el. A Ripost exkluzív információi szerint az első bent töltött napja óta a fegyház egészségügyi részlegén kezelik, az állapota viszont ennek ellenére is romlik – írta meg a Ripost.

Lajcsi immár három hónapja van börtönben, a cellasorig azonban még el sem jutott. A Ripost információi szerint azért, mert az állapota folyamatosan romlik. A zenész az első naptól kezdve egészségügyi részlegen van, folyamatos felügyelet mellett, amire sajnos egyre nagyobb szüksége van. Úgy tudjuk, hogy a körülbelül egy hónappal ezelőtti egészségi állapotához képest mostanra sokkal rosszabbul van, a részleget el sem hagyhatja kísérő nélkül.

Helyesek az értesüléseik, Galambos Lajos most már kizárólag kísérővel képes sétálni, egyedül el sem engedik. Kísérik a BV boltba, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki – nyilatkozta a lapunknak dr. Csontos Zsolt, a művész ügyvédje. A jogásztól megkérdeztük azt is, hogy áll Lajcsi otthonápolási kérelme?

Az eljárás folyamatban van, még nem született bírósági döntés – mondta az ügyvéd.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések