A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Forró vízzel teli fazékba esett a 2 éves kislány


A vádirat lényege szerint a férfi 2022 novemberében a kutyái etetéséhez forralt vizet egy vödörben, amit ezután a ház nappalijában, félig a konyhaasztal alá betolva a földre tett.


A vádlott ezután az asztal melletti kanapén ült, mialatt az esti fürdéshez készülő két éves kislánya a testvérével a nappaliban játszott. Ennek során a sértett és testvére az asztal mellé kerültek, ahol a gyermek a játék hevében a forró vízzel és a kutyáknak szánt étellel csaknem teli fazékba esett.

A vádlott rögtön felkapta a sértettet, akit a fürdőkádban kezdett hideg vízzel hűteni, mialatt az egyik rokona hívta a mentőket, akik a kislányt egy budapesti kórházba szállították. A kislány másodfokú égési sérüléseket szenvedett, a teste 35 százaléka megégett, amely közvetlen életveszélyes állapotot eredményezett, de a vádlott elhárító magatartásának, és a szakszerű orvosi segítségnek köszönhetően a kiskorú sértett végül felépült a sérüléseiből.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő és megbánó férfival szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt. A fénykép a helyszíni szemle során készült a forró vizet tartalmazó vödör elhelyezkedéséről.

A Somogy Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a figyelmetlensége miatt kislánya életveszélyes égési sérülést szenvedett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések