A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felismered Várkonyi Andreát barna hajjal? Egyetemistaként így nézett ki


Képeken mutatjuk, hogy festettek hazánk szőke sztárjai barna hajjal. 

Természetes folyamat, hogy időről időre változik a stílusunk: vannak, akik óvatosabbak a frizuraváltás terén, és inkább csak a hajhosszukkal játszanak, míg mások drámai átalakulásokat is bevállalnak.

A hajszínváltás mindig látványos, pláne, ha valaki barnából lesz szőke ciklon. Hazai sztárjaink körében is jó pár látványos átalakulásnak lehettünk szemtanúi, Várkonyi Andrea például ékes bizonyítéka annak, mennyit számít tincseink árnyalata.

Az egykori híradós a legtöbb embernek szőkén ugrik be, ám a természetes hajszíne sokkal sötétebb a mostaninál. Egyetemistaként még nem gondolt arra, hogy fodrászszékbe pattanjon, így az 1995-ben készült fotón szinte rá sem lehet ismerni. Annak idején az Instagramon mutatta meg, hogy festett akkoriban, és nem is maradt el a kívánt hatás: követőinek leesett az álla. 


Várkonyi Andrea egyetemista frizurája megosztotta a rajongókat, voltak, akik kizárólag a megszokott külsejével tudják elképzelni, másoknak a természetesebb vonal jött be.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések