A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezt üzente Tóth Gabi az őt bírálóknak


Az énekesnő szerint egyesek olyan mély szintre süllyedtek, amelyre ő sosem akar lemenni


Óriási port kavart Tóth Gabi és Krausz Gábor szerdai bejelentése, miszerint hat együtt töltött év után véget ért a házasságuk, külön utakon folytatják, ám kislányukat, a hároméves Hannarózát továbbra is békében és szeretetben nevelik, az ő boldogsága az első a számukra – írja a borsonline.hu.

Nem túlzás azt állítani, hogy a szakítás híre mindenkit meglepett, hiszen a netezők szerint kiegyensúlyozott, szeretetben élő párnak tűntek, annak ellenére, hogy sosem tagadták: az ő házasságukban is vannak hullámvölgyek.

Krausz már ki is költözött a családi házból.

A Bors megtudta, hogy a sztárséf a szakítás után azonnal összecsomagolt, és elhagyta azt a szép szentendrei kertes házat, amibe csak nemrég, a tavasz folyamán költöztek be, és amiről azt hitték, igazi szerelmi fészkük lesz. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Krausz egyelőre hol lakik, ám péntek este némiképp meglepő módon egy mentőautóból jelentkezett be, fáradtnak és megviseltnek tűnt, ami érthető, hiszen a családja volt a mindene.

Tóth Gabi egy sokatmondó idézettel reagált.

Az énekesnő szombat reggel profilképet változtatott a Facebookon, és üzent azoknak, akik mellette állnak ebben a nehéz időszakban, valamint azoknak is, akik bírálták őt.

„Köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyen formában kifejezték a támogatásukat felém… és azoknak is , akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni…" – kezdte a bejegyzését, majd egy szemléletes idézetet is közzétett, ami arra utal, hogy mindenki mondhat, amit akar, csak az a fontos, hogy ő mit érez:

Jaj Istenem hogy éljek meg,

Hogy a világ ne szóljon meg

Szól a világ, mit hajtok rá

Úgy ég a tűz, ha tesznek rá

Egész világ rólam beszél

De azt mind elfújja a szél

– idézett Gabi a Facebookon Sebestyén Márta egyik dalából.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések