A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt egy 24 éves szekszárdi férfi! Kerékpárral távozott, azóta nem látták


A lakosság segítségét kérik a képen látható férfi megtalálásában a szekszárdi rendőrök.  

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Ignácz Gergő eltűnése kapcsán. A 24 éves férfi augusztus 17-én az esti órákban, feltehetően egy piros színnű mountainebike kerékpárral ment el szekszárdi otthonából. Azóta életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen – tájékoztatott pénteken a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint azt felhívásában a vármegyei főkapitányság közölte, a férfi eltűnésekor fehér trikóban, vaj színű melegítőnadrágban és fehér tornacipőben volt. Fekete színű hátizsák volt nála, melynek alján ismeretlen fehér felirat van.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések