A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elon Musk Magyarországról nyilatkozott: Novák Katalin meg is hívta a budapesti demográfiai csúcsra


Orbán Viktor Tucker Carlsonnak adott interjút, az interjú pedig szépen el is jutott kis világunk összes szegletébe, így Elon Musk-hoz is. 

A milliárdos Twitter-vezér is megtekintette a budapesti beszélgetést, majd közösségi oldalán posztolt is a látottakat illető benyomásiról.

Carlson nemrég Donald Trumppal, amerikai elnökjelölttel készített interjút, amelyet szintén a Twitter-oldalára töltött fel. Ezen a videón a megtekintések száma meghaladta a negyedmilliárdot, 262 millió megtekintésnél jár.

Orbán Viktor is nagy népszerűségnek örvend, hiszen a magyar miniszterelnökkel folytatott beszélgetését 8 óra alatt már több mint 25 millióan nézték meg!

A milliárdos az X-en megjegyezte az interjú kapcsán, hogy nagyon érdekes, 

„Magyarország keményen próbálja kezelni a termékenységi arányszám problémáját”.


Novák Katalin válaszolt Elon Musknak

„Valóban, Elon Musk, igen, így van” – kezdte válaszát Novák Katalin, majd azzal a lendülettel meg is hívta a milliárdost a budapesti demográfiai csúcsra, „ahol számos államfő, miniszterelnök és influencer részvételével többet megtudhat a magyar családtámogatási rendszerről”.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések