A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elegük van a hajdújárásiaknak: "ha a rendőrség nem kezeli megfelelően a helyzetet, akkor a saját kezükbe veszik a dolgokat"


A pénteki robbantások után a hajdújárásiak tegnap a kezükbe vették a probléma megoldását. 

Úgy érzik, a hatóságok nem tesznek eleget a migránshelyzet kapcsán, ezért szombat délutánra falugyűlést hívtak össze, melyen mintegy 60-70 helyi vett részt.

A megbeszélésen elhangzott:

ha a rendőrség nem kezeli megfelelően a helyzetet, akkor a saját kezükbe veszik a dolgokat. Elhangzott olyan ötlet is, hogy a helyiek próbálják majd megakadályozni, hogy a migránsok bejussanak a környékbeli erdőkbe.

Végül egy csoport elindult, hogy az erdőben felkutassa a migránsokat.

Visszaérkezésük után a Pannon RTV stábjának megmutattak több talált tárgyat is, melyeket vélhetően a migránsok használtak. A többi között párnákat, kábeleket, élelmiszert és még sok mást. A helyiek szerint fontos lenne a taxisokat is megakadályozni abban, hogy a migránsokat a településre szállítsák.

A megbeszélésen felvetették, hogy ha kell, akkor kiállnak az autópályára is annak érdekében, hogy rábírják a hatóságokat a kialakult helyzet hatékonyabb megoldására.

A helyiek félnek és meg vannak győződve arról, hogy a lakosság ellen irányult a pénteki támadás. Arról is megállapodtak, hogy újabb gyűlést szerveznek majd.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések