A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy bennfentes mondta el az igazságot Meghan Markle és Harry herceg válási szándékáról


Az utóbbi időszakban záporoznak a hírek a hercegi pár válási szándékáról


Több fejezetre is osztható az a folyamat, ahogy a brit királyi családból kiváló Harry herceg és Meghan Markle a média érdeklődésének kereszttüzében folyamatosan kis csatákat vívott a brit királyi család többi tagjával is – írta meg a Promotions.

A kapcsolatot nagyon élénk impulzusok befolyásolták nagyon sok alkalommal, ilyen volt például Harry herceg még az év elején megjelent könyve, amelyben rengeteg újdonságot tudhattunk meg a Sussexiről.

Az utóbbi időben pedig éppen a koronázás alkalmával csoportosultak a furcsa energiák a médiában. És bizony az azóta eltelt időszakban egyre többet olvasni Harry és Meghan kapcsán arról is, hogy a kapcsolatuk zsákutcába került, a válás szélén táncol, merthogy elhidegültek egymástól. Az azóta eltelt időben természetesen rengeteg bennfentes, a Sussexiekhez sok szállal kapcsolódó barát is megszólalt névtelenül a média egyéb tereiben. Nemrégiben Meghan barátnője névvel vállalta azt, hogy nyilatkozik a pár kapcsolatáról, a Mirrornak megszólaló nő, Lizzie Cundye úgy szólt, hogy a páros tagjai ugyanúgy rajonganak egymásért mint korábban.

Tényleg minden rendben vagy már nincs tovább? Mi lehet az igazság?

Ám nemrégiben egy másik újság egy másik bennfentest szólaltatott meg, aki kendőzetlen őszinteséggel szólalt meg a párról. Elmondta, hogy a pár kapcsolata tényleg megromlott, válságban van, a koronázás volt az a pont, ahol minden megváltozott, és ekkortól veszekednek egymással mindenen. Az alapprobléma az volt, hogy Meghan megtehette volna, de mégsem ment el a rendezvényre.

Az ismerős szerint nem meglepő tehát, hogy mindenki a válásukról beszél, mivel a koronázás óta az azt övező fura dolgokkal valami megváltozott.

Sőt, Meghan Markle azon van, hogy amerikai karrierjüket tolják előre, mivel tudják, hogy válságban van a hírnevük.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések