A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csavarbehajtóval vert át embereket egy székesfehérvári csaló


A székesfehérvári férfi az interneten hirdetett kedvező áron csavarbehajtót. A hirdetésre hárman jelentkeztek, mindegyikükkel megegyezett. Mivel azonban valójában nem volt csavarbehajtója, két embernek virágföldet küldött, a harmadiknak pedig egy irattartót. 

Egy érsekcsanádi férfi tett bejelentést a rendőrségen még tavaly decemberben, azután, hogy átverték. Az interneten talált egy hirdetést, amiben akkumulátoros csavarbehajtót kínáltak kedvező áron. Fel is vette a kapcsolatot a hirdetővel, aki megbízhatónak tűnt, és meg is egyezett vele.

Megállapodtak, hogy utánvéttel, automatából fogja átvenni a csomagot, úgyhogy nem kellett előre pénzt utalnia.

A csomag később meg is érkezett, a férfi pedig az automatában kifizette.

Amikor kicsomagolta a dobozt, akkor értette meg, hogy nincs benne csavarbehajtó , csak virágföld egy zacskóban.

Az eladó elérhetetlen lett, úgyhogy feljelentést tett a rendőrségen. Kiderült, hogy a csaló még két embert vert át ugyanezzel. Az egyikük hasonlóan virágföldet kapott, a másik pedig egy versenyautós irattartót. A rendőrök gyorsan elfogták az 52 éves székesfehérvári férfit, aki beismerte a bűnét. A csalás miatt indított eljárást mostanra befejezték, az ügy iratait pedig vádemelési javaslattal küldték el az ügyészségnek. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések