A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bruce Willis gyötrődő felesége szívszaggató vallomást tett


A színész családja februárban bejelentette, hogy Bruce-nál frontomentális demenciát diagnosztizáltak az orvosok 

Az akciófilmsztár felesége, Emma Heming őszintén vallott stresszes és olykor nehéz napjairól, amelyekben fáradhatatlanul keresi a szépet – írta meg a hirado.hu.

„Tudom, hogy úgy tűnik, mintha nem azt az életet élném, amit szeretnék, de minden egyes nap törekszem arra, hogy a gondok ellenére is a legjobb életet éljem, amit csak lehet. Ezt teszem magamért, a két gyermekünkért és ezt teszem Bruce-ért. Szóval nem akarom, hogy azt higgyétek, hogy tökéletes vagyok, mert nem. Nem vagyok jó és nem vagyok jól” – mondta Emma, hozzátéve, hogy a pozitív gondolkodása gyakran át szokott csapni világvége-hangulatba.

Bruce felesége elárulta, hogy vannak olyan feladatai, amelyek nem mennek könnyen, de igyekszik túllendülni ezeken saját maga és a családja érdekében.


„Ha nem vigyázunk magunkra, nem tudunk vigyázni senkire, akit szeretünk.”

A Die Hard sztárjának családja februárban bejelentette, hogy Bruce-nál frontomentális demenciát diagnosztizáltak az orvosok körülbelül egy évvel azután, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől.

A színész felesége Emma, gyermekeik, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn, volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 34 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis mind összefogtak Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések