A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borkai hangos éljenzést kapott az első színre lépésénél


„Talán mindenki tudja, hogy volt egy kis szünet az életemben. Azt gondolom, hogy ezután a szünet után, talán azért, mert látom és érzem azt a szeretetet, amit önök adnak az én irányomba, döntöttem úgy, hogy el fogok indulni a választásokon” – ezekkel a szavakkal jelentette be egy augusztus 20-i, egyébként önkormányzati szervezésű rendezvényen Borkai Zsolt Győr város népének is, hogy a 2024-es önkormányzati választáson visszatér a helyi politikába.  

Az Úgytudjuk.hu beszámolója szerint a volt polgármestert – akinek 2019-ben, nem sokkal az önkormányzati választás előtt került nyilvánosságra egy szexvideója, és bár ennek ellenére nyert, később lemondott – már a színpadra lépésekor is éljenzés és taps fogadta, majd azt is, amikor az újbóli elindulását bejelentette.

Borkai döntése nem új, már június elején, egy ATV-nak adott interjúban beszéltarról, hogy független jelöltként ismét elindul (és a botrány egyéb tanulságairólis).

Arra akkor szintén fideszes utódja, Dézsi Csaba a három évvel ezelőtti erkölcsi válságot emlegette fel, és azt mondta, hogy tisztességtelen kampányra számít. Nyilvános győri rendezvényen viszont most először beszélt a politikába való visszatéréséről Borkai. Akit egyébként egy Fideszből kizárt önkormányzati képviselő, Hajtó Péter hívott fel a színpadra azzal az indoklással, hogy „mérhetetlenül sok bizalmat és irgalmatlanul sok támogatást kapott” korábban Borkaitól.

Az újbóli elindulása bejelentése után Borkai felkonferálta a Nox együttest.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések